Brian minter: ziekte en ongedierte beheren zal je tuinen gelukkig en gezond houden

Brian Minter: Ziekte en ongedierte beheren zal je tuinen gelukkig en gezond houden.

Begin je dag met Zonsopgang, een roundup van B. nieuws en meningen direct in je inbox.

Begin je dag met Zonsopgang, direct in je inbox bezorgd.

Brian Minter: Ziekte en ongedierte beheren zal uw tuinen gelukkig en gezond houden.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat verder hieronder.

Brian Minter: Ziekte en ongedierte beheren zal uw tuinen gelukkig en gezond houden.

Brian Minter: Het beheersen van ziekte en ongedierte zal uw tuinen gelukkig en gezond houden.

Brian Minter biedt tips over het houden van plagen en ziekten, een normaal deel van het kweken van een tuin, op afstand.

Slakken en slakken gedijen in koeler, vochtig weer, en hoewel ze langzaam bewegen, ze krijgen rond onze tuinen en kauwen vrijwel alles.

Beoordelingen en aanbevelingen zijn onbevooroordeeld en producten zijn onafhankelijk geselecteerd. Postmedia kan verdienen een affiliate commissie van aankopen gemaakt via links op deze pagina.

Dus, we hebben allemaal hard gewerkt om onze tuinen geplant en groeien, en het is leuk om te oogsten vroege erwten, sla, spinazie en Zwitserse boomgaard, evenals boerenkool, kool en nugget aardappelen.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat verder hieronder.

Helaas, terwijl in de tuin, kunnen we ook het ontdekken van een aantal plagen en een aantal ziekteschade die potentieel een hele gewas kan ruïneren. Zulke uitdagingen zijn een normaal onderdeel van het kweken van een tuin. Ervaren tuiniers weten wat te zoeken en hoe om problemen te minimaliseren en, in veel gevallen, hoe ze volledig te voorkomen. Het adagium een ounce van preventie is de moeite waard een pond van genezing is zeker waar in onze tuinen. Wat het probleem ook is, het is belangrijk om het op een milieubewuste manier te behandelen.

We verontschuldigen ons, maar deze video heeft gefaald om te laden.

tik hier om andere video's van ons team te zien.

Brian Minter: Het beheersen van ziekte en ongedierte zal uw tuinen gelukkig en gezond houden.

1 preventieve actie is scherpe observatie niet wekelijks, maar dagelijks. Als we onze planten zorgvuldig observeren, kunnen we snel schadelijke insecten herkennen, zoals bladluizen die de goedheid zuigen uit het zachte tipweefsel van onze groenten, rozen en vaste planten. Kleine problemen, zoals deze bladluizen, kunnen snel en gemakkelijk worden aangepakt, meestal door het af te pikken van de besmette bladeren of door simpelweg de overtreders af te spuiten met een waterslang.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat verder onderaan.

De beste controle voor bladluizen van alle soorten is snelle actie. Verpletteren of besproeien ze af met water meestal doet de truc. Voor gevestigde besmettingen, eerst de hand vernietigen en afwassen zo veel als je kunt; gebruik dan Trounce, een Safers Zeep organische controle. Bij continu gebruik, zal dit vetzeep product langzaam controle bladluis en vele andere insecten populaties.

Mildew en andere schimmelziekten op rozen, vaste planten, eenjarigen, klein fruit en groenten, vooral squash en komkommers, kunnen frustrerend problematisch zijn.

De beste preventieve stappen om deze situatie aan te pakken zijn:.

Kies rassen die goede schimmelresistentie hebben.

Zorg ervoor dat ze maximale zonneschijn van 10 a.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat verder onder.

En probeer alleen water in de ochtend en bevochtig alleen de grond, niet de bladeren. Om schimmelproblemen te voorkomen, is het erg belangrijk om plantenblad droog te houden's nachts.

Het is ook verstandig om overmatige bladeren van snelgroeiende groente- en sierplanten te snoeien of uit te dunnen om te voorkomen dat de planten verdoven en de luchtstroom te remmen.

Als je een vleugje meeldauw op sommige van je planten ziet, pick-off of snijd het geïnfecteerde blad weg. Gebruik dan een preventieve spray, zoals tuinzwavel, een paar keer, ongeveer vijf dagen uit elkaar. Zijn altijd het beste om twee verschillende sprays te gebruiken voor een effectievere maatregel omdat schimmel snel een immuniteit voor één spray kan ontwikkelen. Een nieuw Scotts product, genaamd Garden Defense, is een effectief, biologisch afbreekbaar koper fungicide.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat verder onderaan.

Als je die schattige kleine witte kool vlinder motten zien fladderen over je koolkoolachtigen, moet je onmiddellijk bedekken uw planten met een drijvende rij dekking of gebruik een bacteriële spray, zoals BTK, een keer per week om hun snel-hatching larven die zal kauwen gaten in bladeren bijna nacht.

Veel mensen kopen geïmporteerde lieveheersbeestjes, in de hoop op een biologische roofdier oplossing, maar volgens een bekende Canadese entomoloog, ze zijn niet onze inheemse soort en worden uitgeput in hun natuurlijke habitat. Het beste om aan te trekken en te houden onze inheemse soort door het planten van kosmos en calendula's.

Witte vliegen, die lijken te graviteren naar komkommer, tomaten en pompoenplanten, kunnen worden gecontroleerd met behulp van gele plakband rond uw planten. Dit is een verbazingwekkend effectieve controle, maar start het voordat je een aanzienlijke besmetting.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat verder hieronder.

De beruchte wortel roestvlieg ontmoedigt veel mensen van het planten van wortelen, wat jammer is, maar alles wat nodig is is een kleine strategie. ontstaan tussen midden april en midden mei. Gele plakband zal aangeven als je een van deze zwart-bodied, geel-benige, rood-hoofdige volwassenen. Meestal, de eerste generatie in het Neder-Mainland is klaar tegen half mei, dus plant uw wortelen later en oogst vóór half juli om de tweede generatie te vermijden. Voor latere gewassen, gebruik drijvende rij covers om te voorkomen dat de volwassenen van het leggen van eieren.

De vervelende vlooienkevers eten gaten in bonen, tomaten en aardappelbladeren, en als wortelen, als je later in mei plant, zul je de vroege populaties vermijden. Met behulp van rijhoezen zal helpen voorkomen dat ze eieren leggen, en het lijkt erop dat ze houden van warme, droge omstandigheden, dus houd je grond vochtig, vooral rond bonen en aardappelen. Petroleum gelei op karton is ook een effectieve, natuurlijke val.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar je artikel gaat verder onderaan.

Hoewel ze de schuld krijgen van schade aan planten veroorzaakt door andere insecten, zaaien of pillen insecten meestal weinig kwaad doen. In grotere aantallen, ze zullen eten wortels en jonge zaailingen, maar ze zijn eigenlijk een van de goede insecten als ze breken organische materie. Als ze problematisch worden, houd uw tuin uit de buurt van puin, zoals oude borden en potten, want dat is waar ze hangen.

Blad mijnwerkers zijn een alles-te-gewone plaag die snel het blad van spinazie, Zwitserse boomgaard en sla kan ruïneren. Deze insecten graven in het midden van de bladeren om hun eieren te leggen. Wanneer de kleine larven uitkomen, gaan ze verder met het skeletoniseren van het blad, waardoor het oneetbaar. Een drijvende rij dekking op de top van deze groenten zal voorkomen dat volwassen blad mijnwerkers van het leggen van eieren. Als je enig bewijs van schade, onmiddellijk hand-pick en verwijder die bladeren of delen van het blad om het probleem te minimaliseren.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat verder onderaan.

Slak en slakken gedijen in koeler, vochtige weer, en hoewel ze langzaam bewegen, ze krijgen rond onze tuinen en kauwen vrijwel alles. Dagelijks slak controle is een goed idee. Er zijn eco-vriendelijke controles beschikbaar vandaag, maar eerlijk gezegd, het plaatsen van grove materialen, zoals lava rotsen en grove schors, rond onze planten dwingt hen om meer slijm te gebruiken om zich voort te drijven dan ze willen gebruiken. En ja, bier in ondiepe gerechten werkt het trekt en verdrinkt deze plagen.

Hier zijn een paar andere eenvoudige, maar effectieve, preventieve maatregelen. Breng kalk nu rond tomatenplanten om te helpen voorkomen dat bloesem-end rot. Een vogelbad en vogelvoeder zal trekken een aantal verschillende vogelsoorten afhankelijk van het type voedsel in de feeder en ze zijn grote bondgenoten in de bestrijding van schadelijke insecten.

Door goed op te letten en door gebruik te maken van deze suggesties, zult u in staat zijn om te genieten van uw tuin premie met veel minder stress en zorgen.

Deel dit artikel in uw sociale netwerk.

Brian Minter: Het beheren van ziekte en ongedierte zal uw tuinen gelukkig en gezond houden.

Deze advertentie is nog niet geladen, maar uw artikel gaat verder onderaan.

Er was een fout, geef een geldig e-mailadres.

Als u het niet ziet, controleer dan uw spammap.

Het volgende nummer van Vancouver Sun Headline Nieuws zal binnenkort in uw postvakje staan.

We kwamen een probleem tegen waarbij je je aanmeldde.

6: 946 nieuwe gevallen, 11 sterfgevallen over drie dagen, Delta... met'verwoestende impact' in B.: Dix... Canadezen die zich opnieuw zorgen maken over Omicron... Omicron dreigt de vakantieplannen op te voeren.

Dan Fumano: De politie van Vancouver zal geen COVID-19 vaccinaties nodig hebben, in tegenstelling tot andere afdelingen.

COVID-19: Delta variant meer een zorg dan Omicron: B.

Foto's tonen belachelijk grote goudvissen die de Canadese haven overnemen nadat ze in het wild zijn vrijgelaten.

paar heeft twee appartementen in hun huis een voor haar kinderen, een voor zijn.

Postmedia is toegewijd aan het onderhouden van een levendige maar civiele forum voor discussie en moedigen alle lezers aan om hun mening over onze artikelen te delen. Reacties kunnen tot een uur voor matiging duren voordat te verschijnen op de site. We vragen u om uw opmerkingen relevant en respectvol te houden. We hebben ingeschakeld e-mail notificaties zult u nu een e-mail ontvangen als u een antwoord op uw reactie, er is een update naar een commentaar thread die u volgt of als een gebruiker die u volgt opmerkingen.

voor meer informatie en details over het aanpassen van uw.

365 Bloor Street East, Toronto, Ontario, M4W 3L4.

© 2021 Vancouver Sun, een divisie van Postmedia Network Inc. Ongeautoriseerde distributie, transmissie of republikatie strikt verboden.

Deze website maakt gebruik van cookies om uw inhoud (inclusief advertenties) te personaliseren en laat ons toe om ons verkeer te analyseren.

Door onze site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met onze.

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Plant in a Box - Set van 2 Washingtonia Robusta - Mexicaanse Waaierpalm - Pot 15 cm -Hoogte 50-60cm.

U wordt ook bij het aanschaffen van een (grote) tropische palmboom altijd gebeld of gemaild omtrent de levering en de plaatsing ervan. ' + variant['pot_diameter'] + ' cm\n' + '. Kleur: Multicolor Materiaal: Canvas, aluminium of plexiglas Merk: Sweet Living. Desondanks is het toch verstandig om tijdens de winterperiode de palmboom in te pakken wanneer het vriest. Phoenix 'Canariensis' | Canarische dadelpalm per 2 stuks - Buitenplant in kwekerspot 19 cm - 80-100 cm.

WIJ ZIJN GEWOON GEOPEND BINNEN ONZE OPENINGSTIJDEN.

Wanneer u in een pot plant, dient u de pot op te vullen met grond totdat de bovenrand van de kluit iets onder de potrand komt, zodat bij het water gieten, het water er niet vanaf loopt. values[0]; maxDiameter = ui. Goed bedrijf,2 palmen gekocht nog mooier als ik dat Op de website zag,daar vond ik ze al mooi Netjes afgeleverd,mooi ingepakt Ik ben er heel blij mee. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Deze tabletten zorgen dat de grond actief wordt bacterieel, en dat hij gevoed zal gaan worden met hoge kwaliteit voedingsstoffen voor een jaar lang. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. U kunt inloggen in uw account en bestellingen plaatsen!.

Wilt u een mooie palm kopen die u in de zomermaanden buiten kunt zetten? Dan zijn deze palmen echt iets voor u.

In de warmste dagen van de zomer mag de kluit elke dag kletsnat, het kan niet nat genoeg op die dagen, omdat de palm veel vocht verbruikt en er ook een deel zal verdampen. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. De stam bevat geen bast, maar is opgebouwd uit op elkaar gegroeide bladvoeten. De palmboom groeit langzaam en wanneer de maximale hoogte is bereikt wordt de stam ook niet dikker. Winterharde plamboom - Trachycarpus fortunei 130cm. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. om optimaal van uw palmboom te kunnen genieten.

Veelgestelde vragen

  • Wat kost tropische palmbomen

' + (variant['product_type'] === 'plant' && variant['variant_latin_name'] !== null ? variant['variant_latin_name'] : variant['variant_title']) + '.

Dit heeft als gevolg dat ze het prima doen in bijvoorbeeld een verwarmde ruimte.

U bent dus altijd verzekerd van een mooie echte palm. ' + (variant['qty_in_stock'] > 0 ? '. Trachycarpus fortunei hennepalmen zijn duurzame waaierpalmen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Trachycarpus wagnerianus Frosty - stam 30-40 cm - totale hoogte 120-140 cm - pot Ø 35 cm - Palmen - MyPalmShop. Daarnaast kunt u bij Palmexpert ook terecht voor winterbeschermingen, bijpassende potten en mediterrane potgrond. De palmbomen die u bij ons koopt hebben we zelf stuk voor stuk geselecteerd zodat we de beste kwaliteit kunnen waarborgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling.

Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Het schilderij beschikt over een unieke print, hierop zijn palmbomen met een boot te zien.

Archontophoenix alexandrae - Koningspalm - King Alexander Palm.

Areca catechu 'Dwarf' - Donkere Betelpalmboom. Wij hebben bij Palmexpert (online)3 leischermen Photinia fraseri Red Robin groenblijvende en palmbomen-Trachycarpus fortunei (Chinese henneppalm) besteld. We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is. com gelden niet voor het gehele assortiment. Ook heeft dit schilderij een mooi uitzicht over de zee en bergen, hierdoor straalt het schilderij rust uit en kan het makkelijk. Wilt u een tropische palmboom kopen voor bijvoorbeeld uw subtropische kas of uw kantoor? Wij hebben een groot aanbod tropische palmbomen. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.

Dus dan komt het neer op wat u het mooist vindt en wat het beste past bij uw woning ook voor de komende groeijaren.

We doen er alles aan om dit artikel op tijd te bezorgen. Tegenwoordig is de Trachycarpus Fortunei ook te vinden in Spanje, Italie en Frankrijk. Wij raden aan de pot geheel aan te vullen met Mediterrane voedingsgrond. Winterharde Palmboom Trachycarpus Fortunei tot -18 met een stam van 60-80 cm totale hoogte 160 cm. We bieden verschillende opties aan voor het bezorgen of ophalen van je bestelling. Welke opties voor jouw bestelling beschikbaar zijn, zie je bij het afronden van de bestelling. Het is echter in een enkel geval mogelijk dat door omstandigheden de bezorging vertraagd is.Of ga een palmboom kopen bij Teeninga Palmen

Of ga een bananenplant kopen of een Yucca Kopen